Кулінарні рецепти

1
2
2

 

№20 вереснь 2010  
   
 24.09.2010   Соте з баклажанів і солодкої моркви
   

Інгредієнти:
– 3-4 невеликих баклажани
– 3-4 морквини
– 1 цибулина...
читати далі

   

Інф. «ВК»



 

 

№18 вереснь 2010   
   
 12.09.2010   Заливний пиріг з рисом і куркою
   

Тісто::
– Кефір – 700 мл.
– Яйця – 2 шт.
– Спеції – сіль, каррі...
читати далі

   

Інф. «ВК»



 

№17 вереснь 2010  
   
 09.09.2010   Вареники з картоплею
   

Для тіста вам знадобиться:
– 3 склянки (350 г) борошна
– 3 ст. ложки сметани
– по 1/2 ч. ложки солі і соди...
читати далі

   

Інф. «ВК»



 

 

№16 серпень 2010
   
 31.08.2010   Рецепт: Салат "Черепаха"
 

Інгредієнти на салат «Черепаха»:
• Яйця – 4шт.
• М’ясо куряче (копчене) – 150гр.
• Цибуля-порей – 1 шт.. ...
читати далі

   

Інф. «ВК»



 

№14 серпень 2010
   
 03.08.2010   Салат із сиром, персиками й вишнею
 

Інгредієнти
250 г сиру;
2 персики (нектарини або манго);
200 г вишні (черешні або полуниці); ...
читати далі

   

Інф. «ВК»



 

№12 липень 2010
   
 09.07.2010   Закуска «Тюльпани»
  

Начинка. Все нарізати маленькими кубиками, перемішати з майонезом, посолити. Верхівки помідорів розрізати навхрест, обережно видалити м’якуш, посолити, зафарширувати салатом. Викласти помідори букетиком на листя зеленої цибулі (стебла для тюльпанів) і щавлю (імітуючи листочки тюльпанів)... читати далі

   

Інф. «ВК»



 

№11 червень 2010
   
 24.06.2010   Салат «Вишуканий смак»
  

Влітку стільки овочів та фруктів, що не скористатися їхніми цілющими властивостями просто гріх! Пробуйте експериментувати з салатами, адже вітамінні суміші роблять вашу страву не тільки корисною... читати далі

   

Інф. «ВК»



 

№10 червень 2010
   
 10.06.2010    
 

Листя салату порвіть або поріжте. Яйця відваріть і наріжте крупно. Помідор – кубиками. Додайте консервовану кукурудзу.
Перемішайте всі інгредієнти й заправте майонезом, будь-яким соусом для салату або олією.

Якщо салат заправлятимете олією, обов’язково посоліть і поперчіть його за смаком... читати далі

   

Інф. ВК



 

№9 травень 2010
   

27.05.2010

 

Овочеві пірамідки                           

   Кабачки й баклажани нарізаємо кільцями. Баклажани солимо і даємо постояти 15 хвилин, потім обсмажуємо на олії з обох боків. Кружечки кабачків солимо, обвалюємо в борошні і обсмажуємо в олії. Солодкий перець нарізаємо дрібними кубиками. Подрібнюємо зелень, часник, змішуємо з майонезом. Тепер збираємо пірамідки: баклажани змазуємо приготованим соусом, на них укладаємо кружечки кабачків, змазуючи їх сиром із... читати далі
   

Інф. ВК



 

№8 травень 2010
   
 14.05.2010   Його величність шашлик
  

Сонечко гріє, все навколо буяє, квітнуть каштани і бузок, співають пташечки... душа співає! У цю пору більшість з нас часто виїжджає на природу. А без чого не можна уявити... читати далі

   

Олена ПИТАЙЧУК


 14.05.2010   Соус до шашлика домашній
  Спосіб приготування
Пасту викладаємо в каструлю, додаємо гранатовий сік, перець, приправу, сіль та добре перемішуємо і варимо на маленькому вогні. Цибулю, болгарський перець, почищений часник мелемо в комбайні або на м'ясорубці. Через 10 хвилин...
читати далі
   

Інф. «ВК»



 

№7 квітень 2010
   

29.04.2010

 

Торт «Графські розвалини»                           

   Замісити тісто, поділити на 3 частини (1 має бути біла, у 2 – під час змішування додати 2 ч.ложки какао для кольору). Спекти білий круглий корж, коричневі – будь-якої форми. Білий корж покласти вниз, коричневі, порізавши на кубики 2,5-3 см, вмочати в крем і викладати гіркою, посипаючи подрібненими... читати далі
   

Інф. ВК



 

№6 квітень 2010
   

19.04.2010

 

Млинці з гарбуза                            

  Змішати 1 склянку кефіру з 1 збитим яйцем, сіллю, 250 гр борошна і додати 150 гр гарбуза, натертого на крупній тертушці, все ретельно змішати. Тісто викладати ложкою на розігріту, политу олією сковорідку та обсмажувати з обох боків. Подавати гарячими або холодними... читати далі
   

Інф. ВК



 

№5 квітень 2010
   

02.04.2010

 

Паска                            

  Опара: дріжджі розчиніть у молоці, додайте 2,5 скл. борошна і залиште в теплому місці. Яйця збийте з цукром. Коли опара підніметься, всипте решту просіяного борошна, додайте збиті яйця, розтоплене масло і замісіть тісто... читати далі
   

Інф. ВК



 

№4 березень 2010
   

19.03.2010

 

Риба в горнятках                            

  Філе будь-якої морської риби нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо, занурюємо в борошно й обсмажуємо в олії. Цибулю нарізаємо півкільцями й, посипавши борошном, підсмажуємо до золотистого кольору... читати далі
   

Інф. ВК



 

№3 березень 2010
   

05.03.2010

 

Салат «Швейцарський»                            

  Спосіб приготування: Шинку, перець, сир, крабові палички нарізати соломкою. Скласти все в миску. Заправити майонезом. Поперчити й посолити.... читати далі
   

Інф. ВК



 

№2 лютий 2010
   

18.02.2010

 

Салат «Змійка»                           

  Спосіб приготування - Яйця й картоплю попередньо відварюємо. Горбушу розминаємо виделкою. Яйця, картоплю й плавлений сирок натираємо на тертушці й змішуємо з горбушою. Додаємо майонез, часник і сіль за смаком... читати далі ⇒
   

Інф. ВК



 

 

№1 лютий 2010
   
03.02.2010   Салат Гранатовий браслет

   Буряк, моркву і картоплю промити й відварити до готовності. Куряче філе очистити від плівок, промити й відварити. Яйця зварити круто. Гранат, відварені овочі та яйця почистити. Куряче філе і цибулю дрібно нарізати. Натерти на великій тертці... читати далі ⇒
   

Інф. ВК


 

Яндекс.Метрика
.Metrika counter -->