Салат Гранатовий браслет

 

Салат «Гранатовий браслет»

Інгредієнти

Буряк – 400 г, картопля – 400 г, морква – 400 г, гранат – 1 шт, цибуля ріпчаста – 1 шт, майонез – 250 г, яйця – 2 шт, курине філе – 200 г.

 

Спосіб приготування

Буряк, моркву і картоплю промити й відварити до готовності. Куряче філе очистити від плівок, промити й відварити. Яйця зварити круто. Гранат, відварені овочі та яйця почистити. Куряче філе і цибулю дрібно нарізати. Натерти на великій тертці окремо картоплю, моркву, яйця і буряк. Кожний з шарів змащуєте майонезом: 1– куряче філе, 2 – картопля, 3 – цибуля, 4 – морква, 5 – яйця, 6 – буряк. Обсипати зернами гранату й забрати склянку. Поставити в холодильник на 2 години, щоб салат просякнув.